Numarator persoane SensMax Pro S1
Numarator persoane SensMax Pro S1

Numarator persoane SensMax unidirectional S1

110101_W

Solutie utilizata pentru numaratoare de persoane wireless in magazine cu sistem de raportare automatizat si centralizat

Culoare
  • Alb
  • Negru
Raza Actiune
  • Standard
  • Long Range
  • Super Long Range
Cere oferta
Numarator persoane SensMax unidirectional S1

Numarator persoane SensMax unidirectional S1

 

Descriere

Senzor-ul people counter SensMax Pro S1 este proiectat pentru numararea persoanelor in magazine unde este necesara automatizarea transmiterii si obtinerii statisticilor si trimiterea lor catre sediul central. Numaratoarele de persoane se potrivesc atat pentru lanturi mici de magazine cat si pentru lanturi cu magazine in mai multe tari. Numaratoarele de persoane SensMax Pro S1 sunt wireless, foarte usor de instalat si permit numararea persoanelor in o perioada scurta de timp. Informatiile de la numaratoarele de persoane pot fi citite de colectoare de date automate care sunt conectate direct la router si transfera prin internet statisticile catre sediul central.

people-counting-system-sensmax-s1-locations.jpg

Cum functioneaza

Senzorii people counter SensMax Pro S1 sunt wireless si pot fi usor montati la intrarea in magazin fara cabluri speciale. Durata bateriei pentru senzorii SensMax Pro S1 este de pana la 2 ani. Bateria poate fi foarte usor schimbata si poate fi realizata operatiunea fara a demonta senzorul de pe pozitie. Va recomandam instalarea numaratoarelor la 1.3-1.5 metri pentru a evita cosurile de cumparaturi, gentile si copiii.Numaratoarele de persoane SensMax Pro S1 detecteaza clientii in momentul traversarii unei raze infrarosu invizibile. Informatiile statistice inregistrate de senzor cuprind pana la 25 de zile de date statistice detaliate pe ore din ratiuni de backup. Informatiile de la numaratoarele de persoane merg direct la colectoarele de date care sunt conectate direct la router, nefiind necesara utilizarea unui PC pentru colectarea si transmiterea statisticilor, fapt ce face sistemul foarte stabil.

people-counting-system-sensmax-s1-work.jpg

Daca exista optiuni de conectare limitate a people counterelor la routere, atunci puteti utiliza colectoare de date GPRS pentru a transmite informatiile prin intermediul retelei de telefonie. Puteti utiliza trei variante de senzori SensMax Pro S1 cu diferite distante de comunicare in functie de dimensiunea locatiei si de optiunile de conectare a colectorului de date in fiecare magazin: 

  • SensMax Pro S1 - distanta de comunicare standard 30-40 metri, 
  • SensMax Pro S1 LR - long range - distanta de comunicare de pana la 150 metri in spatiu deschis sau pana la 50 metri prin pereti, 
  • SensMax Pro S1 SLR - super long range - distanta foarte mare de comunicare pana la 900 metri in spatiu deschis sau 150 de metri prin pereti.

Colectorul de date trimite informatiile catre baza de date centrala in sediul central spre procesare in cadrul diverselor rapoarte prin aplicatia software SensMax EasyReport software. Procesele si colectarea de statistici sunt complet automatizate. Datele se actualizeaza la fiecare 20 de minute in functie de configurari.

people-counting-system-benefit-3.png Configurare Wireless - instalare foarte usoara fara cabluri..   

people-counting-system-benefit-5.png Memorie interna - inregistreaza pana la 25 de zile de statistici. 

people-counting-system-benefit-4.pngDurata lunga a bateriei - bateria counterelor poate sa reziste pana la 2 ani..  

people-counting-system-benefit-2.pngOperare automata - numaratoarele de persoane functioneaza in un mod automat, fara personal implicat in colectarea de date sau transmiterea acestora.

people-counting-system-benefit-1.pngLong range - distanta de comunicare mare - numaratoarele de persoane pot fi echipate cu diverse module radio pentru comunicare de pana la 900 metri

Detalii

Principiu operare
Infrarosu
Detectare miscare
Unidirectional
Memorie interna
25 zile date orare
Carcasa
Plastic ABS negru sau alb
Alimentare
Baterii AA
Durata baterii
Pana la 2 ani
Dimensiuni
67x67x25mm
Precizie
Latime trecere
Optim 1-5 metri, maxim 9 metri
Unghiul razei infrarosu
2 raze 6°
Modalitate fixare
Banda dublu adeziva sau console fixare
Protectie manipulare
Alarma sonora si raportare in software

Utilizate impreuna

Product added to compare.

Controlează-ți confidențialitatea

Când vizitați un site web, acesta poate stoca sau prelua informații în browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookies". Aceste informații, care ar putea fi despre dvs., despre preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate în cea mai mare parte pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați.