Numaratoare persoane

Sisteme de contorizare persoane ( numarator persoane). Ati organizat o promotie si vreti sa analizati impactul asupra consumatorilor?
E simplu! Utilizand numaratoare trafic clienti ( people counter Sensmax ) puteti compara traficul de persoane inainte si dupa anuntarea promotiei. In acest mod veti alege in cunostinta de cauza care este cel mai eficient canal de promovare - radio, televizor, afise publicitare, ziare, reviste, newletter.

Ati facut un training de customer service angajatilor? Verificati ce rezultate aveti in materie de vanzari. Utilizand numaratoare trafic clienti ( people counter Sensmax ) puteti intelege din traficul de persoane daca gradul de achizitie al vizitatorilor a crescut in urma investitiilor realizate. Organizati in mod eficient turele angajatilor in functie de orele de varf. Astfel clientii vor beneficia de atentie si servicii optim alocate.

Ati decis sa schimbati ceva - sa oferiti o cafea, un pahar cu sampanie, sa schimbati uniforma angajatilor, sa invitati clientul sa revina? 

Cu ajutorul numaratoarelor de trafic clienti( people counter Sensmax ) verificati ce impact a avut aceasta activitate intreprinsa asupra traficului de persoane din magazin. Evaluati astfel eficienta personalului.

Principiu functionare

 

Product added to compare.

Controlează-ți confidențialitatea

Când vizitați un site web, acesta poate stoca sau prelua informații în browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookies". Aceste informații, care ar putea fi despre dvs., despre preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate în cea mai mare parte pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați.