Colectoare de date pentru numaratoare persoane

Date de la sistemele de numarare persoane sunt automat inaintate catre colectorul de date. Un colector de date poate citi informatii de la pana la 30 senzori pe o raza de pana la 900 metri (pana la 150m in cazul in care sunt pereti grosi in zona).

De obicei este suficient sa instalati un colector de date pentru un mall de dimensiuni medii pentru a acoperi toate intrarile. Informatiile statistice de la colectori sunt trimise automat catre baza de date pentru procesare in diverse Rapoarte gata de folosit.

Puteti interpreta datele colectate in grafice prestabilite sau prin rapoarte configurabile. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati si va putem sustine cu o varianta demo a sistemului. 

Product added to compare.

Controlează-ți confidențialitatea

Când vizitați un site web, acesta poate stoca sau prelua informații în browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookies". Aceste informații, care ar putea fi despre dvs., despre preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate în cea mai mare parte pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați.