Solutii numarare persoane pentru magazine

Numaratoare de persoane pentru toalete

Sistemul de numarare persoane pentru toalete publica va va ajuta sa detectati tendintele vizitelor in locatie si sa programati programul personalului de curatenie conform cu intensitatea gradului de ocupare. Senzorii wireless impreuna cu transferul de date prin intermediul operatorului de date mobile sau retelei LAN fac  foarte usor de montat sistemul de numarare persoane in orice locatie.

Numaratoare de persoane pentru un centru comercial (mall)

Solutiile de numarare clienti va vor ajuta sa detectati tendintele vizitelor in locatie, numara persoane per zone ale mall-urilor si etajelor, detecta numarul de vizitatori localizati in un anumit zone a mall-ului, de asemenea sa verifice gradul de ocupare este stocat cu istoric per ora, zi, saptamana, luna si an in diverse rapoarte gata-de-folosit.

Numaratoare de persoane pentru monitorizarea traficului in magazine

Numaratoare de persoane pentru retail ajuta la aflarea numarul de clienti potentiali care viziteaza magazinele dumneavoastra. Acestea sunt o solutie de incredere si usor de montat cu sistem centralizat de raportare si posibilitatea importarii cifrelor de la casele de marcat pentru urmarirea ratei de conversie. Este un sistem special dezvoltat pentru magazinele de retail care permite preluarea datelor automat in terte aplicatii via API.

Numaratoare de persoane pentru sali de sedinta, spatii de birouri

Numaratoarele de persoane pentru sali de sedinta reprezinta un instrument foarte util pentru managementul spatiilor de birouri. Sistemul de numarare persoane afisaza utilizarea spatiilor si tendintele de ocupare, cum ar fi cat de multe persoane au ocupat sala, cat de des, si la ce ora. Facility manager-ul poate folosi aceste statistici pentru eficientizarea folosirii salilor de sedinte.

Sisteme de evaluare feedback clienti

Sisteme de evaluare grad satisfactie clienti. Solutii evaluare feedback. Butoane configurate pentru evaluare feedback. Evaluare satisfactie clienti. Sistemele pot fi utilizate in magazine, in sali de sedinte, la diverse targuri.

Software numaratoare de persoane

Software-ul SensMax EasyReport este solutia ideala pentru interpretarea si realizarea de rapoarte analitice cu date despre feedback-ul clientilor, traficul clientilor in magazine sau gradul de ocupare. Aveti disponibile peste 20 de rapoarte cu date centralizate statistice, analitice, administrative si financiare. Puteti opta intre rapoartele vizuale sau varianta tabulara a acestora.

Vezi Solutiile propuse