SensMax Loyalty Button
SensMax Loyalty Button
Sistem evaluare feedback clienti SensMax
SensMax Loyalty Button
SensMax Loyalty Button
Sistem evaluare feedback clienti SensMax

Sistem evaluare feedback clienti SensMax L3 Pro

210101

Sistem feedback clienti pentru studiul si evaluarea gradului de satisfactie al clientilor. Trei butoane de feedback tip smiley - fericit, trist, dezamagit

Culoare
  • Alb
Cere oferta
Sistem evaluare feedback clienti SensMax L3 Pro

Sistem evaluare feedback clienti SensMax L3 Pro

 

Descriere

Sistem feedback clienti reprezinta un instrument eficient pentru evaluarea gradului de satisfactie clienti. Acesta este wireless si poate fi montat cu usurinta in orice locatie precum magazine, banci, culoare aeroporturi, etc. Sistemul inregistreaza trei tipuri de feedback: negativ, neutru si pozitiv. Clientul apasa icograma corespunzatoare si mesajul este inregistrat in memoria interna a dispozitivului de feedback. Datele de la sistemul de feedback clienti pot fi citite de colectoarele de date si trimise la sediul central. Putei analiza rapoarte despre gradul de satisfactie clienti in rapoarte usor de interpretat in diverse intervale - per ora, zi, saptamana, luna sau an. Sistemul feedback clienti ajuta la automatizarea indexului Net Promoter Score. 

customer-feedback-survey-system-locations.jpg

Cum functioneaza

Sistem-ul feedback clienti reprezinta un dispozitiv wireless cu baterii pentru analizarea gradului de satisfactie al clientilor. Este prevazut cu trei icograme si un suport de plastic pentru afisarea intrebarii. Durata bateriei este de pana la 2 ani. Sistemul de feedback inregistreaza informatii in memoria interna pana la 25 de zile de statistici. 

loyalty-button-question-eng-v1_copy.jpg

Informatiile de la sistemul de feedback clienti sunt citite automat de colectorul de date transmise radio. Ulterior statisticile referitor la feedback-ul clientilor sunt transmise automat catre baza de date centrala prin intermediul retelei locale sau prin intermediul conexiunii retelei de telefonie 2G spre a fi procesate in cadrul aplicatiei SensMax EasyReport. Puteti analiza rezultatele in rapoarte grafice si tabelare. Daca utilizati numaratoare de persoane SensMax atunci puteti combina sistemul de feedback clienti impreuna cu statisticile numaratoarelor de persoane.

 customer-feedback-survey-system-work.jpg

Sunt disponibile 3 modele de Sistem feedback clienti: 

  • SensMax Sistem feedback clienti L3 - distanta de comunicare standard 30-40 metri,
  • SensMax Sistem feedback clienti L3 LR - long range - distanta de comunicare de pana la 150 metri in spatiu deschis sau pana la 50 metri prin pereti,
  • SensMax Sistem feedback clienti L3 SLR - super long range - distanta foarte mare de comunicare pana la 900 metri in spatiu deschis sau 150 de metri prin pereti.

Detalii

Principiu operare
3 butoane feedback
Memorie interna
25 zile date orare
Carcasa
Plastic ABS Alb
Alimentare
Baterii AA
Dimensiuni
67x67x25mm
Distanta maxima comunicare
pana la 50 metri
Frecventa radio
2.4 GHz
Filtru Spam
Filtru de spam digital inteligent
Tip Baterie
baterii AA
Durata de viata baterie
2 ani

Utilizate impreuna

Product added to compare.

Controlează-ți confidențialitatea

Când vizitați un site web, acesta poate stoca sau prelua informații în browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookies". Aceste informații, care ar putea fi despre dvs., despre preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate în cea mai mare parte pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați.