Descrierea sistemului de numarare vizitatori

Numaratoarele de persoane pentru magazine va ajuta la urmarirea numarul de potentiali clienti care viziteaza magazinele dumneavoastra. Numaratoarele de trafic precise pentru retail produc statistici despre vizitatori si combina aceste cifre cu datele financiare de la casa de marcat. Acestea ajuta la stabilirea a cat de mare este valoarea vanzarilor generata per vizitator si a ratei de conversie. Numaratoarele de persoane faciliteaza urmarirea vanzarilor, a eficientei personalului, a succesului promotiilor si la intelegerea tendintelor de trafic in locatii pentru a optimiza alocarea personalului necesar. Instaland numaratoare de persoane SensMax, veti avea mai multe informatii pentru deciziile de business in legatura cu activitatile de marketing, eficienta angajatilor, care duce la cresterea profitabilitatii si a eficientei operationale.

numaratoare persoane pentru magazine

De ce sa alegeti sisteme de numarare trafic in magazinele de retail?

Sistemele Sensmax de numarare a traficului de clienti sunt proiectate pentru colectarea de statistici despre traficul din lanturile de magazine. Sistemele de numarare persoane sunt proiectate ca dispozitive wireless cu o instalare foarte usoara. Informatiile statistice de la numaratoare de persoane merg catre un colector de date conectat la o retea LAN sau 3G si transmit datele catre sediul central pentru rapoarte centralizate.

Statisticile despre traficul din magazine sunt afisate in pete 20 de rapoarte gata de folosit, analitice, statistice si administrative cat si rapoarte financiare. Puteti cu usurinta sa configurati Import date financiare de la POS-urile care folosesc sisteme integrate de import date, precum si Export date automatic de la Sistemele de numarare persoane la oricare soft 3rd party de raportare in formatele XML, CSV sau MySQL. 

numaratoare de clienti rapoarte

Rapoarte gata de folosit  – mai mult de 20 rapoarte de trafic clienti care had been sunt proiectate together cu our customers waiting you sortate by hour, zi, saptamana, luna, quarter si an. 

Montaj rapid – economisiti timp si bani prin instalarea sistemelor de numarare persoane fara nici un fel de cablaj.

O solutie de nadejde – Sistem de numarare clienti trimit informatiile statistice de la magazine prin intermediul retelei LAN sau 3G si nu necesita sa fie conectate la nici un PC local, care de regula genereaza o serie de probleme datorate IT-ului sau factorului uman.

Import date financiare si Export date– sistem integrat de import date financiare permite sa cititi aproape orice format de date exportat de la POS-uri, precum instrumente integrate de export statistici catre orice soft 3rd party de raportare ( SAP, ORACLE, 1C, etc)

 Arhitectura flexibila a sistemului – Puteti alege arhitectura cea mai potrivita de sistem de numarare persoane pentru dumneavoastra: aplicatie client-server cu instalare locala, portal raportare in cloud sau arhitectura hybrid care utilizeaza atat server local cat si sistem online de raportare.

Cum functioneaza  numaratoarele de persoane pentru magazine

Sistemele de numarare persoane constau in trei componente –senzori wireless pentru numarare persoane, colectorul de date pentru citirea datelor de la numaratoarele de vizitatori pe care le forwardeaza catre HQ, si soft de raportare care afisaza date de la numaratoarele de vizitatori in diverse rapoarte. 

Senzorii wireless de numarare persoane functioneaza cu baterii standard AA pentru 2+ ani. Statisticile despre traficul din magazin sunt stocate in memoria interna a numaratorului electronic de trafic de persoane care este suficienta pentru a inmagazina informatiile pentru 25 de zile. Colectorul de date citeste date de la pana la 30 de numaratoare de vizitatori si le trimit la baza de date la fiecare 20 minute.

Puteti vedea statistici despre traficul din magazin, tendintele vizitelor in locatie, compara perioade inainte si dupa activitatile de marketing sau trainingurile personalului de vanzari, verifica rata de conversie, orele de deschidere si de inchidere, si altele atat in varianta de aplicatie instalata local cat si in varaianta de raportare online cu rapoarte automate si e-mailuri trimise automat catre managerii asociati.