Sistem evaluare feedback clienti SensMax Time Stamp Zoom

Sistem evaluare feedback clienti SensMax TS



SensMax Loyality Button L3 LongRange TS este un dispozitiv wireless cu trei butoane de tip “smiley” pentru colectarea feedback-ului clientilor. Acest dispozitiv poate raporta catre server in timp real (real-time). Butonul wireless pentru feedback se poate conecta la colectorul de date la o distanta de pana la 150 m.

Mod de functionare: 3 butoane de feedback de tip smiley – happy, sad, disappointed

Memorie interna: 1000 de inregistrari

Alimentare: baterii AA (R6)

Durata baterii: pana la 2 ani

Raza de comunicatie: pana la 150 de metri

Rezolutia masuratorilor: la fiecare 5 minute in rapoarte grafice, la fiecare secunda in format raw

Vezi detalii


Cere oferta

Cere oferta

Sistem evaluare feedback clienti SensMax TS

Sistem evaluare feedback clienti SensMax TS

 

Contact: 

Pentru mai multe detalii:

E-mail: info@4retail.ro

Descriere

Sistem feedback clienti reprezinta un instrument eficient pentru evaluarea gradului de satisfactie clienti. Acesta este wireless si poate fi montat cu usurinta in orice locatie precum magazine, banci, culoare aeroporturi, etc. Sistemul inregistreaza trei tipuri de feedback: negativ, neutru si pozitiv. Clientul apasa icograma corespunzatoare si mesajul este inregistrat in memoria interna a dispozitivului de feedback. Datele de la sistemul de feedback clienti pot fi citite de colectoarele de date si trimise la sediul central. Putei analiza rapoarte despre gradul de satisfactie clienti in rapoarte usor de interpretat in diverse intervale - per ora, zi, saptamana, luna sau an. Sistemul feedback clienti ajuta la automatizarea indexului Net Promoter Score. 

customer-feedback-survey-system-locations.jpg

Cum functioneaza

Sistem-ul feedback clienti reprezinta un dispozitiv wireless cu baterii pentru analizarea gradului de satisfactie al clientilor. Este prevazut cu trei icograme si un suport de plastic pentru afisarea intrebarii. Durata bateriei este de pana la 2 ani. Sistemul de feedback inregistreaza informatii in memoria interna pana la 25 de zile de statistici. 

loyalty-button-question-eng-v1_copy.jpg

Informatiile de la sistemul de feedback clienti sunt citite automat de colectorul de date transmise radio. Ulterior statisticile referitor la feedback-ul clientilor sunt transmise automat catre baza de date centrala prin intermediul retelei locale sau prin intermediul conexiunii retelei de telefonie 2G spre a fi procesate in cadrul aplicatiei SensMax EasyReport. Puteti analiza rezultatele in rapoarte grafice si tabelare. Daca utilizati numaratoare de persoane SensMax atunci puteti combina sistemul de feedback clienti impreuna cu statisticile numaratoarelor de persoane.

 customer-feedback-survey-system-work.jpg

Sunt disponibile 3 modele de Sistem feedback clienti: 

  • SensMax Sistem feedback clienti L3 - distanta de comunicare standard 30-40 metri,
  • SensMax Sistem feedback clienti L3 LR - long range - distanta de comunicare de pana la 150 metri in spatiu deschis sau pana la 50 metri prin pereti,
  • SensMax Sistem feedback clienti L3 SLR - super long range - distanta foarte mare de comunicare pana la 900 metri in spatiu deschis sau 150 de metri prin pereti.

Specificatii tehnice

Sistem evaluare feedback clienti SensMax TS

Durata de viata baterie 2 ani
Tip Baterie baterii AA
Memorie interna 25 zile date orare
Alimentare Baterii AA