Senzor pentru calitatea aerului VOC CS811 Zoom

Senzor pentru calitatea aerului VOC CS811

300109_WCere oferta

Senzor pentru calitatea aerului VOC CS811 pentru monitorizarea calitatii aerului (eCO2, umiditate, temperatura) cu raportare on-line

Vezi detalii


Contact: 

Pentru mai multe detalii:

E-mail: info@4retail.ro

Tel: +4 031.454.57.37

Descriere

Monitorizarea activa a calitatii aerului din perspectiva compusilor volatili permite pastrarea unui mediu sanatos. Puteti folosi masuratorile pentru a regla ventilatia si in general pentru a asigura conditii optime in incintele monitorizate.

Senzorul Sensguard VOC CS811 masoara cantitatea relativa de CO2 din total VOC, umiditatea aerului si temperatura. Rezultate sunt disponibile sub forma de grafice, alerte, raporte periodice pe mail.

Recomandam acest produs pentru monitorizarea calitatii aerului in gradinite si scoli, birouri, cat si pentru uz caznic.

Cum functioneaza

VOC - "Volatile Organic Compounds" - consta in diferiti compusi organici care sunt volatili la temperatura camerei.Prezenta acestor compusi in anumite cantitati este un indicator al calitatii aerului. Compusii organici volatili pot fi afecta in principal copiii cauzand efecte asupra respiratiei, alergiilor si imunitatii. De asemenea, anumiti compusi organici volatili interactioneaza cu oxizii de azot sau cu ozonul si produc aerosoli noi care pot afecta iritatii senzoriale.