Senzor Temperatura DS18B20 cu sonda Zoom

Senzor temperatura DS18B20 cu sonda

310105_BSenzor Temperatura DS18B20 cu sonda pentru monitorizarea de la distanta a temperaturii in intervale extreme de temperatura

Vezi detalii


Contact: 

Pentru mai multe detalii:

E-mail: info@4retail.ro

Descriere

Senzor de temperatura de la distanta cu sonda SensGuard DS18B20 este un senzor wireless pentru monitorizarea temperaturii intr-un interval de -30°C si pana la +120°C. Acest senzor de temperatură este alimentat de baterii standard AAA timp de până la 5 ani. Senzorul măsoară temperatura cu o precizie ridicată de ± 0,5 ℃ și o rezoluție de 0,1 ℃.

Are o sondă de temperatură lungă de 1,5 m care poate fi instalată în locuri greu accesibile. Citirile de temperatură sunt livrate la o bază de date online la fiecare 5 minute prin gateway-uri LAN/Internet. Senzorul de temperatură wireless DS18B20 poate conecta gateway-ul de date într-un interval de până la 150 m.

wireless temperature monitoring sensor mcp9808 how it works

Gateway-ul de date LAN/Internet citește valorile temperaturii de la până la 250 de senzori de temperatură în intervalul de 150 m și le transmite către portalul de raportare online SensWeb. Puteți verifica statisticile de temperatură pentru fiecare senzor sau grup de senzori, precum și istoricul complet despre evenimente și încălcări.

Există o opțiune pentru a configura setările de temperatură min/max pentru fiecare senzor de temperatură de la distanță, precum și timpul de violență permis. Această caracteristică permite crearea unui mediu de monitorizare flexibil, iar utilizatorul va primi doar alarmele critice, evitând trimiterea de spam prin evenimente neesențiale și pe termen scurt.

 

Configurare wireless – instalarea senzorului de temperatură alimentat de baterie durează doar câteva secunde.
Notificări – un utilizator va primi o notificare despre violența unui interval specific de temperatură min/max controlat de senzor.
Măsurare precisă – un termometru digital pentru monitorizarea temperaturii de la distanță cu precizie ±0,5℃ și rezoluție 0,1℃.
Durată lungă de viață a bateriei – senzorul de temperatură de la distanță funcționează folosind două baterii AAA timp de peste 5 ani.
Sondă de temperatură – Sonda de temperatură lungă de 1,5 m permite măsurarea temperaturii în locuri greu accesibile.

Specificatii tehnice

Senzor temperatura DS18B20 cu sonda

Durata de viata baterie 5 ani
Lungimea probei de temperatura 1.5 metri
Distanta maxima comunicare pana la 150 metri
Interval temperaturi -30℃ ..+120℃
Tip Baterie baterii 2xAAA batteries, inlocuibile
Criptare semnal AES128
Frecventa radio 868MHz
Perioada masurare 5 minute
Dimensiuni 67x67x25mm
Precizie ±0.5℃
Modalitate fixare Banda dublu adeziva sau console fixare
Rezolutie masuratori 0.1℃