Colector date SensMax SensGuard TCP pentru temperatura, umiditate si VOC Zoom

Colector date SensMax SensGuard TCP pentru temperatura, umiditate

300103Colector date SensMax SensGuard TCP pentru temperatura, umiditate si VOC

Pentru citirea datelor de la senzori wireless pentru temperatura, umiditate si calitatea aeruluifor data (VOC) si transferul datelor catre baza de date centrala 

Vezi detalii


Contact: 

Pentru mai multe detalii:

E-mail: info@4retail.ro

Descriere

 

Colectorul de date pentru temperatura si umiditate SensMax SensGuard TCP citeste parametrii de temperatura si umiditate de la senzorii wireless si ii livreaza la portalul de raportare online prin conexiune la Internet utilizând reteaua locala.

 

Colectorul de date SensMax SensGuard pentru temperatura si umiditate TCP este foarte fiabil pentru uz industrial si are integrata protectia de blocare in cazul oricaror defectiuni ale retelei de electricitate.

 

temperature-probe-monitoring-system-locations.jpg remote-temperature-monitoring-system-locations1.jpg

 

Colectorul de date pentru temperatura si umiditate SensMax SensGuard TCP se preteaza urmatoarelor aplicatii:

remote-temperature-monitoring-system-supermarket.pngMonitorizarea temperaturii in echipamentele de congelare si racire pentru a detecta defectiunile si a preveni deteriorarea alimentelor in supermarketuri.

 

 remote-temperature-monitoring-system-warehouse.pngMonitorizarea la distanta a temperaturii pentru a evita tevile congelate si inghetarea sistemelor de stingere a incendiilor in spatii si depozite comerciale

 

remote-temperature-monitoring-system-living-house.png Monitorizarea temperaturii sezoniere a locuintei pentru a evita tevi congelate sau caldura excesiva.

remote-temperature-monitoring-system-food-storage.pngDepozitarea hranei si monitorizarea temperaturii centralizate in depozit.

remote-temperature-monitoring-system-hvac.pngSistemul de monitorizare a temperaturii si umiditatii de la distanta si incalzire. 

remote-temperature-monitoring-system-museum.pngGalerii de arta si muzee, pentru monitorizarea temperaturii si umiditatii.

remote-temperature-monitoring-system-data-center.pngCentrul de date si monitorizarea temperaturii si a umiditatii de la distanta pentru servere.

remote-temperature-monitoring-system-warehouse.pngTemperaturi extreme scazute si monitorizare excesiva a caldurii in spatii si echipamente industriale.

temperature-probe-monitoring-extreme-environment.pngMonitorizarea temperaturii extreme a mediului.

remote-temperature-monitoring-machinery.pngMonitorizarea temperaturii masinilor.

temperature-probe-monitoring-industrial-freezer.pngTemperatura congelatoarelor industriale pentru detectarea defectiunilor.

temperature-probe-monitoring-heating-baking-food.pngMonitorizarea temperaturii echipamentelor de incalzire si de coacere in industria alimentara.

remote-temperature-monitoring-laboratory.pngMonitorizarea temperaturii si umiditatii in laboratoarele medicale si in farmacii

Cum functioneaza

Colectorul de date SensMax SensGuard pentru temperatura si umiditate TCP indica parametrii de temperatura si umiditate de la senzorii fara fir utilizând protocolul de comunicatii fara fir. Logger-ul de date a construit in memorie pentru backup de date pe termen scurt. Dispozitivul de inregistrare a datelor trimite statistici privind temperatura si umiditatea catre portalul de raportare online utilizând conexiunea la internet TCP.

SensMax SensGuard TCP suporta citirea datelor de la pâna la 200 de senzori de umiditate si temperatura fara fir intr-o raza de pâna la 150 m. Pentru spatiile complexe exista optiunea de a utiliza repetoare de date pentru a extinde domeniul de comunicare de pâna la 500m.

 Colectorul de date SensMax SensGuard TCP sustine citirea simultana a datelor de la diferite tipuri de senzori: senzor de temperatura fara fir, senzori de temperatura si umiditate combinate fara fir si senzori VOC de calitate a aerului.

remote-temperature-monitoring-system-work.jpg

Colectorul de date pentru temperatura si umiditate SensMax SensGuard TCP citeste parametrii de temperatura si umiditate de la senzorii wireless si ii livreaza la portalul de raportare online prin conexiune la Internet utilizând reteaua locala.

Colectorul de date SensMax SensGuard pentru temperatura si umiditate TCP este foarte fiabil pentru uz industrial si are integrata protectia de blocare in cazul oricaror defectiuni ale retelei de electricitate

Specificatii tehnice

Colector date SensMax SensGuard TCP pentru temperatura, umiditate

Port conectare USB
Criptare semnal AES128
Distanta maxima comunicare pana la 150 metri sau 500 metri cu repetatoare de semnal
Conexiune retea RJ45
Conectare PC USB
Cantitate dispozitive servisate pana la 200 senzori temperatura si umiditate
Memorie interna 250 zile date orare
Carcasa Plastic ABS Negru
Alimentare Adaptor AC 5V
Dimensiuni 90x66x28mm