Wireless security alarm sensor SensMax SensGuard WS Zoom

Senzor wireless securitate SensMax SensGuard WS

500101Cere oferta
pentru protejarea obiectelor de miscare neautorizata

Vezi detalii


Descriere

Senzorii de alarma wireless SensMax SensGuard WS sunt proiectati pentru protejarea wireless de miscari neautorizate. Senzorii de securitate SensMax SensGuard WS utilizeaza o tehnologie de protectie optometrica ce poate inlocui tehnologiile invechite fiind foarte usor de montat si complet wireless. Mici, idependenti si cu aspect elegant, pot fi instalati catre orice obiect ( o fereastra, usa, un tablou, o etajera, o usa de seif, o vitrina, obiecte de lux). Orice miscare neautorizata a obiectului protejat va declansa un sunet puternic al colectorului de date. Poate fi atasat si un difuzor pentru un sunet mai puternic. Senzorii wireless de alarma pot fi modificati pentru a fi conectati la sisteme de larma 3rd party la cerere. 

wireless-security-alarm-installation-options.jpg

Senzorii de alarma SensMax SensGuard WS pot fi utilizati pentru: 

wireless-security-alarm-retail-shop-showcase.pngSecurizarea vitrinelor pentru produse valoroase sau bijuterii in magazine.

wireless-security-alarm-window-door-protection.pngSecurizarea ferestrelor si a usilor.

wireless-security-alarm-table-drawer.pngSecurizarea de sertare pentru uz casnic si la birou.

wireless-security-alarm-museum-art-gallery-painting-protection.pngSecurizarea tablourilor sau a oricaror alte lucrari de arta. 

Cum functioneaza

Senzorii de alarma SensMax SensGuard WS sunt dispozitive wireless cu baterie integrata de 5+ ani durata de viata. Dispune de un algoritm optometric de detectare a miscarii care face protectia produselor de incredere. Senzorul wireless se monteaza la o distanta de control de obiect de 2-3 cm si instalarea acestuia este foarte usoara. Trebuie doar sa lipiti senzorul orientat catre orice obiect sau usa pe care doriti sa o controlati si asta e tot. Orice miscare a obiectelor protejate va transmite o alarma catre colectorul de date care poate fi plasat pana la 150 metri distanta. Colectorul de date al sistemului de securitate produce un sunet puternic si semnale luminoase care afisaza zona in care s-a intamplat incidentul. Sunetul este la o frecventa de 90dB.  Senzorul wireless va ramane toata aceasta perioada silentios. Notificarea efractiei se intampla doar la colectorul de date si eventual la difuzorul extern. Senzorul wireless poate fi armat si dezarmat utilizand butoanele wireless cu montaj la breloc. Senzorul de securitate SensMax SensGuard WS  prezinta protectie la deteriorare. Nu poate fi sabotat nici cu un magnet mare sau cu lumina puternica. La fel ca senzorii este utilizata criptarea AES-128 radio pentru conectarea la colectorul de date. Acest lucru presupune ca nimeni nu poate intercepta sau interfera semnalul si intrerupe sistemul de alarma sa functioneze. 

 

Specificatii tehnice

Senzor wireless securitate SensMax SensGuard WS

Tip BaterieBaterie interna Li-Ion non inflamabila conform standard siguranta IEC86-4 400mAh ne-reincarcabila
Criptare semnalAES128
Frecventa radio868MHz
Durata de viata baterie5 ani
Distanta maxima comunicarepana la 150 metri
Principiu operareOptometric
AlimentareBaterie interna
Dimensiuni55x12x27mm