Numarator pietoni bidirectional SensMax DE negru Zoom

Numarator pietoni bidirectional SensMax DECere oferta
pentru numararea intrarilor si a directiei de acces in zone cu acces limitat sau fara conexiune la o infrastructura IT

Vezi detalii


Contact: 

Pentru mai multe detalii:

E-mail: info@4retail.ro

Tel: +4 031.454.57.37

Descriere

Numaratoarele de persoane cu raza infrarosu SensMax DE  au fost proiectate pentru numaratoarele din locatiile in care nu exista infrastructura IT si este necesara numararea vizitatorilor bidirectional. Numaratoarele bidirectionale SensMax DE pot fi folosite in parcuri, muzee cu pereti grosi, sau orice alte locatii fara infrastructura IT pentru a transmite informatiile catre sediul central. Numaratoarele infrarosu SensMax DE sunt wireless si foarte usor de instalat in orice locatie in interior sau exterior. Pentru instalarea in exterior este recomandata utilizarea unei carcase cu protectie tip IP65. 

people-counting-system-sensmax-se-de-locations.jpg

Cum functioneaza

Numaratoarele de persoane cu infrarosu SensMax DE folosesc trei raze infrarosu pentru detectarea vizitatorilor si directiei de miscare. Este util pentru proiectele de numararea a persoanelor unde nu exista optiunea unei surse externe de curent sa se conecteze la reteaua locala pentru forwardarea automata a datelor.

Numaratoarele de persoane cu infrarosu SensMax DE sunt complet autonote si folosesc memoria interna pentru a inregistra statisticile pentru ultimele 150 de zile. Datele statistice de la numaratoarele de persoane trebuie sa fie colectate utilizand colectorul mobil SensMax SE/DE si apoi exportate catre orice calculator PC sau Laptop pentru procesarea in software-ul SensMax Easy report. Un colector de date deserveste pana la 150 de senzori.

people-counting-system-benefit-3.pngConfigurare Wireless - instalare foarte usoara fara cabluri.  

people-counting-system-benefit-5.pngMemorie interna - numaratoarele de persoane infrarosu inregistreaza 150 zile de statistici. 

people-counting-system-benefit-1.pngDetectare a directiei de miscare - numaratoarele de persoane bidirectionale numara vizitatorii care vin si pe cei care pleaca.  

people-counting-system-benefit-2.pngOperare autonoma - numaratoarele de persoane cu infrarosu bidirectionale pot opera fara nici o conexiune la o infrastructura IT. 

Specificatii tehnice

Numarator pietoni bidirectional SensMax DE

Principiu operareInfrarosu
Detectare miscareBidirectional
Memorie interna150 zile date orare
CarcasaPlastic ABS negru sau alb
AlimentareBaterii AA
Durata bateriiPana la 6-12 luni
Colectare dateColector date manual SensMax SE/DE
Dimensiuni67x67x25mm
Precizie95% 2m, >2m -1%/m
Latime trecereOptim 1-5 metri, maxim 9 metri
Unghiul razei infrarosu3 raze 6°
Modalitate fixareBanda dublu adeziva sau console fixare
Protectie manipulareAlarma sonora si raportare in software