Numarator pietoni bidirectional SensMax DE Zoom

Numarator pietoni bidirectional SensMax DEpentru numararea intrarilor si a directiei de acces in zone cu acces limitat sau fara conexiune la o infrastructura IT

Vezi detalii


Cere oferta

Cere oferta

Numarator pietoni bidirectional SensMax DE

Numarator pietoni bidirectional SensMax DE

 

Contact: 

Pentru mai multe detalii:

E-mail: info@4retail.ro

Descriere

Numaratoarele de persoane cu raza infrarosu SensMax DE  au fost proiectate pentru numaratoarele din locatiile in care nu exista infrastructura IT si este necesara numararea vizitatorilor bidirectional. Numaratoarele bidirectionale SensMax DE pot fi folosite in parcuri, muzee cu pereti grosi, sau orice alte locatii fara infrastructura IT pentru a transmite informatiile catre sediul central. Numaratoarele infrarosu SensMax DE sunt wireless si foarte usor de instalat in orice locatie in interior sau exterior. Pentru instalarea in exterior este recomandata utilizarea unei carcase cu protectie tip IP65. 

people-counting-system-sensmax-se-de-locations.jpg

Cum functioneaza

Numaratoarele de persoane cu infrarosu SensMax DE folosesc trei raze infrarosu pentru detectarea vizitatorilor si directiei de miscare. Este util pentru proiectele de numararea a persoanelor unde nu exista optiunea unei surse externe de curent sa se conecteze la reteaua locala pentru forwardarea automata a datelor.

Numaratoarele de persoane cu infrarosu SensMax DE sunt complet autonote si folosesc memoria interna pentru a inregistra statisticile pentru ultimele 150 de zile. Datele statistice de la numaratoarele de persoane trebuie sa fie colectate utilizand colectorul mobil SensMax SE/DE si apoi exportate catre orice calculator PC sau Laptop pentru procesarea in software-ul SensMax Easy report. Un colector de date deserveste pana la 150 de senzori.

people-counting-system-benefit-3.pngConfigurare Wireless - instalare foarte usoara fara cabluri.  

people-counting-system-benefit-5.pngMemorie interna - numaratoarele de persoane infrarosu inregistreaza 150 zile de statistici. 

people-counting-system-benefit-1.pngDetectare a directiei de miscare - numaratoarele de persoane bidirectionale numara vizitatorii care vin si pe cei care pleaca.  

people-counting-system-benefit-2.pngOperare autonoma - numaratoarele de persoane cu infrarosu bidirectionale pot opera fara nici o conexiune la o infrastructura IT. 

Specificatii tehnice

Numarator pietoni bidirectional SensMax DE

Principiu operare Infrarosu
Detectare miscare Bidirectional
Memorie interna 150 zile date orare
Carcasa Plastic ABS negru sau alb
Alimentare Baterii AA
Durata baterii Pana la 6-12 luni
Colectare date Colector date manual SensMax SE/DE
Dimensiuni 67x67x25mm
Precizie 95% 2m, >2m -1%/m
Latime trecere Optim 1-5 metri, maxim 9 metri
Unghiul razei infrarosu 3 raze 6°
Modalitate fixare Banda dublu adeziva sau console fixare
Protectie manipulare Alarma sonora si raportare in software