Numarator persoane bidirectional SensMax Pro D3 Zoom

Numarator persoane bidirectional SensMax D3pentru numararea persoanelor in centre comerciale si alte locatii in care neste necesara identificare directiei de miscare pentru a calcula gradul de ocupare al spatiului

Vezi detalii


  • Standard
  • Long Range
  • Super Long Range

Cere oferta

Cere oferta

Numarator persoane bidirectional SensMax D3

Numarator persoane bidirectional SensMax D3

 

Contact: 

Pentru mai multe detalii:

E-mail: info@4retail.ro

Descriere

Numaratoarele de persoane wireless SensMax Pro D3 au fost proiectate pentru numararea persoanelor in centrele comerciale sau in orice locatie complexa unde este nevoie de detectarea directiei de miscare pentru a calcula statistici referitor la gradul de ocupare. Numaratoarele de persoane se instaleaza la intrarile principale, la intrarile dintre etaje, lifturi sau orice alte culoare interne pentru a detecta gradul de ocupare per zona sau etaj. Recomandam utilizarea numaratoarelor de persoane SensMax Pro D3 pentru centre comerciale mici sau medii cu trafic mediu de persoane si intrari de pana la 9 metri latime.

people-counting-system-sensmax-d3-shopping-mall.jpg 

Cum functioneaza

Senzorul SensMax Pro D3 utilizeaza trei raze infrarosu si o tehnologie avansata de scanare pentru a determina directia de miscare a clientilor. Fiecare miscare directionala este inregistrata separat in memoria interna a senzorului. Sunt senzori wireless astfel ca pot fi instalati fara cablaje speciale si se monteaza facil prin lipirea pe orice suprafata din zona intrarilor. Bateria senzorului SensMax Pro D3 wireless dureaza 6-12 luni in functie de intensitatea traficului din centrul comercial. Bateria poate fi schimbata cu usurinta fara demontarea senzorului de pe pozitie. Statistici individuale pentru fiecare miscare directionala sunt salvate in memoria interna a senzorului pentru ultimele 25 de zile. 

people-counting-system-sensmax-s1-work.jpg

Informatiile de la fiecare senzor wireless sunt citite de catre colectoarele de date automate care transfera statisticile despre vizitatori catre o baza de date centrala la fiecare 20 de minute. Puteti utiliza trei variante de senzori SensMax Pro D3 cu diferite distante de comunicare in functie de dimensiunea centrului comercial si de optiunile de conectare a colectorului de date in fiecare magazin: 

  • SensMax Pro D3 - distanta de comunicare standard 30-40 metri,
  • SensMax Pro D3 LR - long range - distanta de comunicare de pana la 150 metri in spatiu deschis sau pana la 50 metri prin pereti,
  • SensMax Pro D3 SLR - super long range - distanta foarte mare de comunicare pana la 900 metri in spatiu deschis sau 150 de metri prin pereti.

people-counting-system-benefit-3.png Configurare Wireless - instalare foarte usoara fara cabluri.

people-counting-system-benefit-5.png Memorie interna - inregistreaza pana la 25 de zile de statistici.  

people-counting-system-benefit-4.pngDetectare a directiei de miscare - numaratoarele de persoane bidirectionale numara vizitatorii care vin si pe cei care pleaca.   

people-counting-system-benefit-2.pngOperare automata - numaratoarele de persoane functioneaza in un mod automat, fara personal implicat in colectarea de date sau transmiterea acestora.

people-counting-system-benefit-1.pngLong range - distanta de comunicare mare - numaratoarele de persoane pot fi echipate cu diverse module radio pentru comunicare de pana la 900 metri.

Specificatii tehnice

Numarator persoane bidirectional SensMax D3

Principiu operare Infrarosu
Detectare miscare Bidirectional
Memorie interna 25 zile date orare
Carcasa Plastic ABS negru sau alb
Alimentare Baterii AA
Durata baterii Pana la 6-12 luni
Dimensiuni 67x67x25mm
Precizie 95% 2m, >2m -1%/m
Latime trecere Optim 1-5 metri, maxim 9 metri
Unghiul razei infrarosu 3 raze 6°
Modalitate fixare Banda dublu adeziva sau console fixare
Protectie manipulare Alarma sonora si raportare in software