SensMax SE/DE manual data collector Zoom

Colector de date manual SensMax SE/DECere oferta
pentru numaratoarele de persoane indepoendente de electricitete ce folosesc senzori de numarare persoane wireless

Vezi detalii


Contact: 

Pentru mai multe detalii:

E-mail: info@4retail.ro

Tel: +4 031.454.57.37

Descriere

SensMax SE/DE este un colector de date manual pentru numararea si citirea senzorilor numaratoarelor de persoane. Colectorul de date beneficiaza de un port infrarosu pentru conectarea directa cu numaratoarele de persoane electronice. Trebuie doar sa indreptati colectorul de date electronic catre senzorii numaratoarelor de date si sa apasati butonul de citire "Read" pentru a downloada statisticile in memoria interna. Ulterior puteti conecta colectorul de date la un PC sau laptop pentru a importa informatiile statistice din numaratoarele electronice in aplicatia SensMax EasyReport pentru procesarea in diverse rapoarte. Acest colector de date despre numaratoare de persoane este recomandat pentru a fi folosit pentru numararea traficului de persoane acolo unde nu exista optiuni de conectare la vreo infrastructura it sau nu exista conexiune la reteaua de electricitate. 

oameni-numărare-system-sensmax-se-de-locations.jpg

Cum functioneaza

Colectorul de date manual SensMax SE/DE citeste datele de la numaratoarele de persaoene utilizand conexiune infrarosu. Trebuie sa indreptati colectorul de date catre numaratoarele de persoane de la o disctanta mica si sa apasati butonul Read. Informatiile de la numaratoarele de date sunt transmise catre memoria interna. Memoria este suficienta pentru a inregistra pana la 2000 de zile de statistici de la toti senzorii deserviti. Colectorul de date maual SensMax SE/DE permite citirea de la pana la 99 senzori. Are o baterie integrata care permite operarea pana la 30 de zile. Puteti incarca bateria interna prin simpla conectare a colectorului la orice port USB. De asemenea, tot prin intermediul portului USB va puteti conecta si la un PC pentru a exporta informatiile catre aplicatia de raportare SensMax EasyReport.  

oameni-numărare-sistem-beneficiu-2.png Dispozitiv mobil - independent de conexiunea la o infrastructura IT sau la electricitate. 

oameni-numărare-sistem-beneficiu-5.pngMemorie interna - inregistreaza pana la 2000 de zile de statistici. 

oameni-numărare-sistem-beneficiu-4.png Durata lunga a bateriei - bateria interna poate rezista incarcata pana la 30 de zile.

oameni-numărare-sistem-beneficiu-1.png Usor de utilizat - dispozitiv plug and play cu citire wireless a datelor de la senzori si conectare USB pentru exportul datelor. 

Specificatii tehnice

Colector de date manual SensMax SE/DE

Distanta maxima comunicarepana la 1 metru conectare infrarosu
Conectare PCUSB
Cantitate dispozitive servisatepana la 99 de numaratoare de persoane
Memorie interna2000 zile date orare
CarcasaPlastic ABS Negru
AlimentareBaterie interna
Dimensiuni110x25x25mm