SensMax TCPIP automatic data collector Zoom

Colector de date automatic SensMax TCPIPCere oferta
pentru senzorii wireless ai numaratoarelor de persoane si sistemele de feedback clienti

Vezi detalii


Descriere

Colectorul de date SensMax TCPIP pentru senzorii numaratoarelor de persoane pentru magazine sunt proiectati spre a oferi statistici despre traficul in-store prin citirea senzorilor wireless si a sistemlor de evaluare a gradului de satisfactie clienti. Colectorul de date are portul standard RJ45 pentru conexiune directa la router sau switch si nu este necesara utilizarea unui PC pentru colectarea sau transmiterea datelor statistice catre sediul central. Citirea si transmiterea de date catre baza de date centrala reprezinta un proces complet automat. Colectoarele de date SensMax TCPIP beneficiaza de protectia interna de orice pene de curent sau probleme electrice care fac solutia ca fiind una de incredere pentru magazine . 

people-counter-sensor-data-collector-devices.jpg

Cum functioneaza

Colectorul de date SensMax TCPIP citeste informatii de la numratoarele de persoane utilizand un canal radio special. Un colector de date suporta citirea de date de la maxim 10 numaratoare de persoane unidirectionale sau 5 numaratoare de persoane bidirectionale cat si 10 sisteme de evaluare grad satisfactie clienti. Modelele TCP LR si TCP SLR sustin pana la 60 de numaratoare unidirectionale sau 30 bidirectionale si 30 de sisteme de evaluare grad satisfactie clienti. Colectorul de date beneficiaza de o memorie interna ce poate inregistra pana la 250 de zile de statistici de la numaratoarele de persoane deservite si de la butoanele de feedback clienti. Statisticile magazinelor sunt transmise automat prin protocolul TCPIP la fiecare 20 de minute. 

people-counting-system-sensmax-s1-work.jpg

Colectoarele de date SensMax TCP sunt foarte usor de instalat - trebuie doar conectat cablul de retea si atat - datele statistice vor fi transmise automat catre adresa IP preconfigurata a bazei de date centrale. Puteti folosi propriile servere pentru inregistrarea datelor sau sa le transmiteti catre IP-ul aplicatiei de raportare SensMax SensWeb. Va rugam sa va asigurati ca routerul/portul este deschis si trece ca exceptie la firewall. Puteti utiliza trei variante de colectoare de date cu diferite distante de comunicare in functie de dimensiunea centrului comercial si de optiunile de conectare a colectorului de date in fiecare magazin: 

  • SensMax TCPIP - distanta de comunicare standard 30-40 metri,
  • SensMax TCPIP LR - long range - distanta de comunicare de pana la 150 metri in spatiu deschis sau pana la 50 metri prin pereti,
  • SensMax Pro TCPIP SLR super long range - distanta foarte mare de comunicare pana la 900 metri in spatiu deschis sau 150 de metri prin pereti.

 

people-counting-system-benefit-4.pngDispozitiv de incredere - colectoarele de date sunt conectate direct la reteaua locala si sunt protejate de blocaje. 

people-counting-system-benefit-5.pngMemorie interna - inregistreaza pana la 250 de zile de statistici. 

people-counting-system-benefit-1.pngRaportare automata -  statisticile magazinelor sunt transmise automat catre baza de date centrala.

people-counting-system-benefit-3.pngConfigurare facila - dispozitive plug and play plug and play cu o foarte usoara instalare.

Specificatii tehnice

Colector de date automatic SensMax TCPIP

Cantitate dispozitive servisatecolectorul de date sustine 10 senzori S1, 5 senzori D3 si 10 sisteme feedback. Modelele LR si SLR sustin 60 senzori S1 , 30 senzori D3, 30 sisteme feedback
Port conectareUSB
Distanta maxima comunicarestandard 30-50m, Long range pana la 150m, Super Long range pana la 900m
Conexiune reteaRJ45
Frecventa radio2.4Ghz, 868Mhz, 915Mhz pentru USA
Memorie interna250 zile date orare
CarcasaPlastic ABS Negru
AlimentareAdaptor AC sau POE