SensMax GPRS automatic data collector Zoom

Colector de date automatic GPRS SensMaxCere oferta
pentru citirea datelor de la numaratoare de persoane care nu au posibilitatea sa se conecteze la o retea locala

Vezi detalii


Descriere

Colectorul de date automatic GPRS SensMax poate fi utilizat pentru automatizarea citirii de informatii de la numaratoarele de persoane wireless si butoanele de evaluare a gradului de satisfactie clienti. Este folosit pentru proiectele de numarare a traficului de persoane unde nu exista optiunea de conectare la reteaua locala sau nu este permisa utilizarea retelei locale de catre dispozitive 3rd party, de exemplu in majoritatea bancilor nu este permisa conectarea la reteaua lor locala. Colectorul de date GPRS citeste datele de la numaratoarele de persoane si le transmite catre baza de date centrala utilizand conexiunea internet mobila. Colectorul de date utilizeaza internet mobil 2G de la operatorul de telefonie mobila utilizand SIM-uri standard prepaid. Colectorul de date SensMax GPRS beneficiaza de protectie interna pentru blocaje, astfel ca functioneaza foarte stabil si poate fi utilizat pentru instalarea in o retea de magazine, banci comerciale, birouri, locatii publice. 

people-counter-sensor-data-collector-devices.jpg

Cum functioneaza

Colectorul de date SensMax GPRS citeste informatiile de la numaratoarele de persoane utilizand un canal radio special. Informatiile statistice sunt salvate in memoria interna pentru ultimele 25 de zile de la toti senzorii deserviti si butoanele de evaluare a gradului de satisfactie clienti. Ulterior informatiile sunt transmise catre baza de date centrala aflata pe serverul local sau in clodu-ul SensMax SensWeb cloud rla fiecare 20 minute. Un colector de date standard suporta citirea de la 10 numarataoare de persoane unidirectionale sau 5 numaratoare de trafic clienti bidirectionale cat si a 10 butoane de evaluare a gradului de satisfactie clienti. Modelele superioare precum GPRS LR si GPRS SLR sustin pana la 60 de numarataoare de persoane unidirectionale sau 30 bidirectionale cat si 30 de butoane de evaluare grad satisfactie clienti. 

people-counter-footfall-mobile-gprs-sensors-system.jpg

Versiunea curenta a colectorului de date SensMax GPRS suporta retele 2G, iar versiunea pentru retele 3G va fi disponibila in curand. Traficul internet este foarte scazut si sunt transferate date de aproximativ 150kb in decursul unei zile. Colectorul de date suporta toate standardele operatorilor de telefonie mobila si toate frecventele si poate fi The data collector supports all standard mobile operator frequencies and can be used for footfall traffic counting projects in any country.  There are three modifications of data collectors with different communication ranges. Please choose dedicated device type according premises size and the data collector installation location: 

  • SensMax GPRS - distanta de comunicare standard 30-40 metri,
  • SensMax GPRS LR - long range - distanta de comunicare de pana la 150 metri in spatiu deschis sau pana la 50 metri prin pereti,
  • SensMax Pro GPRS SLR - super long range - distanta foarte mare de comunicare pana la 900 metri in spatiu deschis sau 150 de metri prin pereti.

Specificatii tehnice

Colector de date automatic GPRS SensMax

Port conectareUSB
Standarde GSM suportate850MHz, 900MHz, 1800MHz, 1900MHz
Cantitate dispozitive servisatepana la 60 de numaratoare persoane, pana la 30 de butoane evaluare feedback
Frecventa radio2.4Ghz, 868Mhz, 915Mhz pentru USA
Distanta maxima comunicarestandard 30-50m, Long range pana la 150m, Super Long range pana la 900m
Memorie interna250 zile date orare
CarcasaPlastic ABS Negru
AlimentareAdaptor AC sau POE
Dimensiuni90x66x28mm