Numaratoare persoane

GO-STOP - Solutii gestionare numar clienti din interiorul locatiilor si restrictionare acces

Ca urmare a initiativelor de limitare a numarului de clienti aflati in acelasi timp in magazine, venim cu o solutie foarte simpla si scalabila pentru numararea si restrictionarea accesului in magazine. 

Numaratoare de persoane pentru toalete

Sistemul de numarare persoane pentru toalete publica va va ajuta sa detectati tendintele vizitelor in locatie si sa programati programul personalului de curatenie conform cu intensitatea gradului de ocupare. Senzorii wireless impreuna cu transferul de date prin intermediul operatorului de date mobile sau retelei LAN fac  foarte usor de montat sistemul de numarare persoane in orice locatie.

Numaratoare de persoane pentru un centru comercial (mall)

Solutiile de numarare clienti va vor ajuta sa detectati tendintele vizitelor in locatie, numara persoane per zone ale mall-urilor si etajelor, detecta numarul de vizitatori localizati in un anumit zone a mall-ului, de asemenea sa verifice gradul de ocupare este stocat cu istoric per ora, zi, saptamana, luna si an in diverse rapoarte gata-de-folosit.

Numaratoare de persoane pentru monitorizarea traficului in magazine

Numaratoare de persoane pentru retail ajuta la aflarea numarul de clienti potentiali care viziteaza magazinele dumneavoastra. Acestea sunt o solutie de incredere si usor de montat cu sistem centralizat de raportare si posibilitatea importarii cifrelor de la casele de marcat pentru urmarirea ratei de conversie. Este un sistem special dezvoltat pentru magazinele de retail care permite preluarea datelor automat in terte aplicatii via API.

Numaratoare de persoane pentru sali de sedinta, spatii de birouri

Numaratoarele de persoane pentru sali de sedinta reprezinta un instrument foarte util pentru managementul spatiilor de birouri. Sistemul de numarare persoane afisaza utilizarea spatiilor si tendintele de ocupare, cum ar fi cat de multe persoane au ocupat sala, cat de des, si la ce ora. Facility manager-ul poate folosi aceste statistici pentru eficientizarea folosirii salilor de sedinte.

Vezi Solutiile propuse