Solutia de numarare persoane pentru a shopping mall

Descriere

Solutia de numarare persoane SensMax va va ajuta sa vedeti intreaga imagine despre traficul de vizitatori in cadrul mallului dumneavoastra pe diverse etaje si zone. Veti primi informatii detaliate despre traficul despre vizitatori in 20+ rapoarte statistice, analitice, administrative si financiare sortate per ora, zi, saptamana, luna sau an.  

numarator de clienti

Sistemul de numarare persoane SensMax va ofera ocazia sa va planuiti costurile de inchiriere conform cu intensitatea traficului de persoane in diverse zone sau etaje, la urmarirea gradului de receptivitate la activitatile de marketing intreprinse si sa adoptati cel mai eficient canal de marketing cu impact mai mare pentru vizitatori. 

Solutiile de numarare clienti va ajuta sa va planuiti programul personalului conform cu tendintele de vizita in locatie. Solutiile de numarare clienti pentru mall-uri sunt complet automatizate si furnizeaza rapoarte centralizate.

 Veti primi raspunsuri la intrebari importante pentru activitatea mall-urilor:

  •         Cat de multi clienti potentiali sunt atrasi de mall? 
  •         Ce activitati de marketing genereaza trafic mai mare de vizitatori? 
  •         Ce etaje si zone din mall sunt cele mai populare?  
  •         Cum sa adaugati diferite costuri de inchiriere conform cu date obiective de spre statisticile despre vizitatori? 

Cum functioneaza?

Solutiile de numarare clienti constau in Sensori de numarare persoane bidirectionalicolector de date automatic persoane si soft de raportare. Wireless Sistemele de numarare persoane sunt foarte usor de montat fara vreun montaj special.

Solutiile de numarare clienti senzori detecteaza directia de miscare a persoanelor si o inregistreaza in memoria interna marcand vizita cu IN sau OUT. Astfel puteti vedea cat de multe persoane au vizitat zona monitorizata area sau etajul shopping mall-ului.

cum functioneaza numaratoarele sensmax

Date de la sistemele de numarare persoane sunt automat inaintate catre colectorul de date. Un colector de date poate citi informatii de la pana la 30 senzori pe o raza de pana la 900 metri (pana la 150m in cazul in care sunt pereti grosi in zona).

De obicei este suficient sa instalati un colector de date pentru un mall de dimensiuni medii pentru a acoperi toate intrarile. Informatiile statistice de la colectori sunt trimise automat catre baza de date pentru procesare in diverse Rapoarte gata de folosit.

Puteti interpreta datele colectate in grafice prestabilite sau prin rapoarte configurabile. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati si va putem sustine cu o varianta demo a sistemului. 

raport numarare clienti

raport numarare clienti