Sistemul de numarare persoane pentru toalete

Descrierea Sistemul de numarare persoane pentru toalete

Solutiile de numarare clienti SensMax va ajuta sa vedeti statisticile de ocupare si tendinte pentru toalete sau alte servicii publice. Numaratoarele de persoane inteligente pentru toatele sunt folosite pentru ajustarea programului personalului de curatenie si programarea conform cu tendintele de ocupare. Informatii detaliate despre traficul de persoane per ora, zi, saptamana sau luna va ofera ocazia sa va planuiti programul personalului de curatenie cu mai mare acuratete si sa salvati resurse.

Veti primi raspunsuri la intrebari importante pentru activitatile de curatenie: 

  •         Cand este necesar sa trimita personalul de curatenie catre zonele in care trebuie sa se faca curatenie? 
  •         Ce locatii sunt cele mai populare?  
  •         Este cu adevarat nevoie sa se faca curat in toate locatiile daca nu sunt vizitatori? 
  •         Cum puteti planifica programul personalului de curatenie intr-un mod eficient? 

De ce sa alegeti solutiile de numare persoane SensMaxpentru toalete?

Sistemele de numarare persoane pentru toalete sunt wireless si au durata mare de viata a bateriei de pana la 2 ani. Statisticile de ocupare toalete apar automat in portalul de raportare online SensWeb. Puteti vedea diverse rapoarte care afisaza tendintele vizitelor in locatie per ora, zi, saptamana sau luna. De asemenea exista optiunea sa configurati notificari cand este atins un anumit numar de vizitatori.

Utilizatorii primesc notificari pe email despre gradul de ocupare al ocuparii in o anumita perioada de timp. Sunt doua tipuri de notificari – numarul de vizitatori care ating un anumit level, sau care nu il ating intr-o anumita perioada. Pentru companiile de curatenie ce folosesc notificari SMS pentru personalul de curatenie exista optiunea sa trimita email-uri sau SMS-uri in format text prin intermediul serviciilor de tip text-to-sms.

raportraport2

In plus exista doua optiuni cum sa transfer date de la locatia senzorilor electronici din zona usilor catre baza de date online. Puteti folosi colectorul de date conectat la reteaua LAN care citeste automat date de la senzori pe o raza de pana la 900 si actualizeaza rapoartele online la fiecare 20 de minute.

A doua optiune este de transmitere catre colectorul de date 3G care poate inainta statisticile despre gradul de ocupare al toaletelor prin intermediul operatorului de date mobile. Aceasta metoda este foarte potrivita pentru proiecte unde nu este posibil sa va conectati la reteaua LAN sau la un router internet, dar aveti nevoie de actualizari automate ale datelor.

Prin utilizarea sistemelor automate de numarare a traficului de vizitatori pentru toalete puteti monitoriza traficul celor mai populare locatii si gradul de ocupare per ora; puteti configura alarme si notificari automate catre personalul de curatenie prin intermediul e-mailurilor si al SMS-urilor 

numaratoare de persoane

Cum functioneaza numaratoarele de persoane inteligente?

Solutiile de numarare clienti pentru toalete constau in numaratoare de persoane wireless ce se monteaza in zona usilor, un colector de date conectat la reteaua LAN sau prin datele 3G si o aplicatie de raportare aflata in cloud. Sistemele de numarare persoane wireless sunt simplu de instalat fara sa fie necesara electricitate sau cabluri de conectare. Pentru protectie suplimentara de vandalism exista optiunea de a monta sistemele de numarare in cutii speciale protejate de apa si praf realizate din plastic industrial.

Senzorii de numarare persoane wireless pot detecta persoanele care viziteaza toaletele si sa inregistreze informatiile statistice in memoria interna. Date de la senzori circula catre colectorul de date prin intermediul unui protocol de date wireless. Colectorul de date primeste statistici de la mai multi senzori si le transmite catre sistemul de raportare online la fiecare 20 de minute. Un colector de date poate deservi pana la 30 senzori pe o raza de pana la 900 metri (pana la 150metri in cazul in care sunt pereti grosi in zona). 

Daca exista nevoia de conectare a portalului online SensMax cu solutia dumneavoastra interna, exista un API dezvoltat pentru export de date automat pentru care tehnicienii nostri va pot sustine sa realizati integrarea.