Descrierea sistemelor de numarare persoane pentru sali de sedinta

Sistemele de numarare persoane pentru sali de sedinte ajuta la urmarirea gradului de ocupare al spatiilor de birouri si tendintelor in utilizarea spatiilor de birouri in vederea eficientizarii. Statisticile de ocupare de la numaratoarele de persoane pentru spatii de birouri folosest statistici zilnice pentru administrarea si verificarea cat de multe persoane folosesc sali de sedinte, cat de des si la ce ora.

Acestea ajuta la gasirea unei alocari cat mai potrivite pentru salile de pentru un anumit group de vizitatori, de asemenea sa prezica tendintele vizitelor in locatie in viitor. Aceste analize sunt folosite la rationalizarea spatiilor de birouri, utilizarea salilor de sedinte si imbunatatirea deciziilor de dezvoltare a spatiilor de birouri.

 meeting room

De ce sa alegeti numaratoarele noastre de persoane pentru sali de sedinte?

Noi am dezvoltat special sistemele de numarare persoane SensMax Pro D3 Timestamp pentru companiile care administraza spatii de birouri. Acest tip de sisteme de numarare persoane sunt proiectate pentru colectare statisticilor despre vizitele in incitnta locatiei si sa inregistreze directia de miscare a fiecarui vizitator cu timestamp. Ofera posibilitatea de a crea rapoarte detaliate despre ocuparea salii de sedinte in fiecare secunda .

Statisticile referitoare la vizite se inregistreaza in baza de date MySQL care poate fi adaugata simplu la oricare sistem de management al spatiilor de birouri. Instalarea locala a soft-ului permite pastrarea informatiilor confidentiale pe servere locale fara implicarea vreunui portal sau spatiu de stocare cloud. De asemenea as va oferim un pachet software fara costuri lunare. 

Transferul wireless de date al sistemeloe de numarare persoane complet automatizate folosesc LAN sau 3G si este intotdeauna criptat. Acest lucru inseamna ca puteti trimite informatiile de la numarataoarele de persoane wireless prin intermediul retelei locale sau a retelei mobile internet.

Sistemele wireless de numarare persoane fac instalarea sistemului sa fie simpla si rapida, de asemenea fiind prietenoasa cu design-ul si nu necesita vreun cablaj sau proceduri speciale de montaj. Trebuie doar sa lipiti senzorii la intrare si sa alimentati colectorul de date la priza.

Avantaje ale Sistemului de numarare persoane pentru sali de sedinta:

montaj wirelessMontaj wireless – sistem de numarare cu senzori montati in zona usilor pentru sali de sedinta sunt wireless nu necesita vreun cablaj.

Comunicare wirelessComunicare wireless – numaratoarele de trafic persoane pentru sali de sedinte au raza de actiune pana la colectorul de date de pana 50metri.

Durata mare de viata a baterieiDurata mare de viata a bateriei – sistemele de numarare persoane functioneaza cu baterii pentru pana la 1 an.   

Export dateExport date– Sistemul de numarare persoane pentru sali de sedinta sustine export de date in format MySQL pentru implementarea statisticilor in aplicatii de raportare 3rd party.

TimestampsTimestamps – statisticile despre vizitele persoanelor sunt furnizate format raw cu timestamps pentru fiecare vizitator cat si directia de miscare care ajuta la calcularea gradului de ocupare al salilor de sedinte si tendinta acestui coeficient.

Cum functioneaza numaratoarele de persoane pentru sali de sedinte?

Cum functioneaza numaratoarele

Sistemele de numarare persoane sunt dispozitive wireless ce folosesc algoritmi de numarare vizitatori bidirectionali. Fiecare trecere a unui vizitator contine id-ul senzorului, directia de miscare si ora vizitei in modul timestamp. Sistemele de numarare clienti SensMax Pro D3 Timestamp inregistreaza statistici in memoria interna.

Statisticile pentru salile de sedinte sunt comunicate catre dispozitivul gateway care colecteaza date de la mai multi senzori si le trimite catre baza de date prin intermediul retelei locale sau a conexiunii mobile la internet 3G. Toate datele fiind stocate in baza de date MySQL si statisticile despre vizite sunt inregistrate pentru a oferi suport tehnic. Acestea sunt notificari precum statusul bateriilor sau erori de blocare a senzorilor. Instructiuni detaliate despre cum sa configurati dispozitivele aici: instructiuni de configurare baza de date SensMax Pro D3 Timestamp