Adaptor POE (power over ethernet) Zoom

Adaptor POE (power over ethernet)Adaptor Power Over Ethernet pentru colectoare de date SensMax.

Vezi detalii


Cere oferta

Cere oferta

Adaptor POE (power over ethernet)

Adaptor POE (power over ethernet)

 

Contact: 

Pentru mai multe detalii:

E-mail: info@4retail.ro

Descriere

Adaptor Power Over Ethernet pentru colectoarele SensMax TCPIP. Permite alimentarea colctorului de date de la un cablu LAN. Puteți utiliza acest adaptor POE în locul sursei de alimentare standard AC/DC dacă routerul dvs. acceptă caracteristica POE.

Cum functioneaza

Sistem-ul feedback clienti reprezinta un dispozitiv wireless cu baterii pentru analizarea gradului de satisfactie al clientilor. Este prevazut cu trei icograme si un suport de plastic pentru afisarea intrebarii. Durata bateriei este de pana la 2 ani. Sistemul de feedback inregistreaza informatii in memoria interna pana la 25 de zile de statistici. 

loyalty-button-question-eng-v1_copy.jpg

Informatiile de la sistemul de feedback clienti sunt citite automat de colectorul de date transmise radio. Ulterior statisticile referitor la feedback-ul clientilor sunt transmise automat catre baza de date centrala prin intermediul retelei locale sau prin intermediul conexiunii retelei de telefonie 2G spre a fi procesate in cadrul aplicatiei SensMax EasyReport. Puteti analiza rezultatele in rapoarte grafice si tabelare. Daca utilizati numaratoare de persoane SensMax atunci puteti combina sistemul de feedback clienti impreuna cu statisticile numaratoarelor de persoane.

 customer-feedback-survey-system-work.jpg

Sunt disponibile 3 modele de Sistem feedback clienti: 

  • SensMax Sistem feedback clienti L3 - distanta de comunicare standard 30-40 metri,
  • SensMax Sistem feedback clienti L3 LR - long range - distanta de comunicare de pana la 150 metri in spatiu deschis sau pana la 50 metri prin pereti,
  • SensMax Sistem feedback clienti L3 SLR - super long range - distanta foarte mare de comunicare pana la 900 metri in spatiu deschis sau 150 de metri prin pereti.